top of page

Jouw queer
netwerk

Hier vind je een verzameling van geweldige organisaties die zich inzetten voor onze diverse gemeenschap. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning, informatie of gewoon een veilige ruimte, je bent hier aan het juiste adres. Blader door onze lijst en ontdek hoe deze organisaties jou kunnen helpen jezelf te zijn en te bloeien 🏳️‍🌈

Educatie

Wil jij je als leraar inzetten voor de acceptatie van LHBTIQ+ers in het onderwijs? Of dat nou is op een speciale dag zoals Paarse Vrijdag of het hele jaar door; geen zorgen, we hebben alles wat je nodig hebt!

Ontdek onze selectie top organisaties die workshops, educatief materiaal en deskundige sprekers aanbieden om een inclusieve en begripvolle klasomgeving te bevorderen. Van kleurrijke lespakketten tot inspirerende trainingen, Alles om positieve verandering te bewerkstelligen in jouw school. Wil je zelfs een stapje verder en een GSA opzetten of ondersteuning bij krijgen? Dat doen wij vanuit Regenboogstad Vlaardingen, neem dan contact op met Inge op de contactpagina. 

 

Laten we samen werken aan een schoolomgeving waar diversiteit wordt gevierd en waar iedereen zich thuis voelt. En weet je even niet waar je moet beginnen? Neem dan contact met ons op en dan helpen we je te koppelen aan de juiste organisatie.

Sluit je aan bij onze Gemeenschap!

Of je nu nieuw bent in de stad of hier al lang woont, je bent welkom! Voor meer informatie over onze aankomende ontmoetingen en evenementen, bekijk onze agenda. Weet je het nog niet helemaal zeker wat je zoekt en of het bij jou past? Neem dan contact op met onze coördinator Inge via de contactpagina. Zij weet jou de weg te wijzen!

bottom of page