top of page

za 22 jun

|

Vlaardingen

Trans Joy

Ontmoeting voor trans jongeren en hun ouders

Trans Joy
Trans Joy

Tijd en Locatie

22 jun 2024, 13:00 – 16:00

Vlaardingen, Westhavenkade 40, 3131 AE Vlaardingen, Netherlands

Over het event

Trans Joy

Op 22 juni is er een ontmoeting speciaal voor trans jongeren en hun ouders! Deze middag staat helemaal in teken van Transjoy! Want wat is er nu mooier dan de liefde voor trans personen met elkaar te delen? We starten het programma samen, gaan dan uit elkaar in groepjes van ouders en kinderen met een creatieve invulling, om aan het einde onze liefde en trans/queer joy met elkaar te delen. We gaan er samen een liefdevolle middag van maken!   

De middag wordt ingevuld door Marjon en Mikkie:   

Dag, ik heet Marjon Letter (zij/haar). Sinds december 2014 weet ik dat ik moeder ben van een zoon en dochter in plaats van 2 dochters. Mijn zoon wist ‘t al lang! En ik verwachtte al jaren dat een kind uit een kast zou komen, maar deze kast kende ik niet. De eerste jaren waren een combinatie van rollercoaster, bungee jumpen en skydiven. Nu is het rustiger, ik ben blij dat ik dit kind zó heb mogen leren kennen. Hij komt tot z’n recht en wij daardoor ook. Nu ben ik graag luisterend oor, vraagbaak en coach voor mensen (& de mensen om hen heen) die nog middenin het proces zitten.  

Hey hoi, mijn naam is Mikkie van der Mik (die/diens). Ik ben non-binair en al vroeg wist ik dat het graag 'buiten de lijntjes kleurde' en ben dol op kinderen en jongeren. Om meer te begrijpen en anderen te kunnen helpen heb ik pedagogiek, gender studies en religie wetenschappen gestudeerd. Om deze werelden met elkaar te verbinden en het hopelijk wat mooier te maken. Daarnaast ben ik de gelukkige partner van Marjon haar kind en is het tof om dit samen met haar te kunnen doen. We zien er naar uit jullie te ontmoeten!

🔗Lijkt je het leuk om te komen? Registreer je dan via deze link:

https://www.eventbrite.com/e/trans-joy-tickets-910376509647

🗣️ De spreektaal zal Nederlands zijn. Spreek je geen of minder Nederlands? Neem dan contact met ons op!

♿ De locatie is rolstoeltoegankelijk

🔢 Alle leeftijden zijn meer dan welkom!

Delen op social media

bottom of page