top of page

Dona Daria

Activiteiten:
LOVEXL
In deze digitale wereld komt er al veel op leerlingen af, het gemakkelijker te flirten online en over grenzen heen te gaan. Tijdens onze workshop gaan we hier op in. We gaan in gesprek met de klas over identiteit, over ontdekken, experimenten en liefde. Centraal in de workshop staat consent. Na een korte introductie gaan leerlingen eerst met elkaar in gesprek en daarna klassikaal verder, terwijl een van onze gastdocenten alles samenvat in een overzicht.
Doelgroep: Bovenbouw PO en gehele VO.

Voorlichting Seksuele en Genderdiversiteit
Aan de hand van een presentatie en door SPACE ontwikkelde lesmaterialen besteden we eerst aandacht aan kennis over gender en seksuele diversiteit. Waarna we in gesprek gaan over identiteit en volgens Deep Democracy in gesprek gaan over het onderwerp met de klas.
Doelgroep: Bovenbouw PO, gehele VO, MBO en hoger onderwijs.

Veilig en Bewust
Een training op maat voor docententeams. Deze training doorloopt de kennis van de 'Voorlichting Seksuele en Genderdiversiteit’, intersectionaliteit, wat een inclusieve school betekent, anti-pest beleid en afrondend een casus. Tijdens de training kunnen docenten vragen stellen over alle genoemde onderwerpen en wij faciliteren de dialoog zodat teams deze onderwerpen ook bespreekbaar leren maken met elkaar.

Doelgroep: Docenten/Personeel onderwijsinstellingen

Discipline
Voorlichting, Dialoog


Categorie
Lessenserie en lesmateriaal


Werkvorm
actief en receptief


Kosten per groep
Op aanvraag


Site: www.donadaria.nl

bottom of page